Despre noi

Dezvoltator

Aflat in centrul Capitalei, in polul de dezvoltare Timpuri Noi, complexul New Times Residence este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna.

Fiecare imobil este structurat pe 2S+P+11+Eth, insumand 16 versiuni de apartamente complet decomandate, variind de la studiouri la apartamente cu 4 camere.Mircea Voda 39

Am construit si dezvoltat proiectul rezidential premium, Mircea Voda 39, destinat persoanelor care prefera un stil de viata citadin, confortabil, activ.

Mergi pe pagina proiectului


Aproape de tot ce ai nevoie

Construim New Times Residence chiar in centrul Bucurestiului, in cel mai important pol de dezvoltare al momentului: Timpuri Noi. Contacteaza-ne pentru detalii despre gradul de ocupare al imobilelor.

Scrie-ne aici!


Conteaza cum gestionezi spatiul

Impreuna cu specialistii nostri am planuit pentru tine apartamente practice, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie!

Click pentru mai multe planuri

Stil de viata

New Times Residence

Libertate

Am planuit spatiul in asa fel incat tu si cei dragi tie sa va simtiti confortabil impreuna, dar si in intimitate.

Conexiune

Poti ajunge oriunde iti doresti. Ai la dispozitie toate mijloacele de transport si comutare in oras.

In mijlocul actiunii

Locuind aproape de Piata Unirii te bucuri din plin de toate oportunitatile oferite de centrul capitalei.

In forma

Parcurile sunt aproape. Poti alerga in parc sau poti practica sporturile tale preferate in aer liber. Ne dorim ca tu si cei dragi sa aveti o viata sanatoasa.

In apropiere

Aproape de tot ce e important

Acces simplu

New Times Residence e la doar 300 m de statia de metrou Timpuri Noi, asa ca legatura cu orice destinatie e la doar 5 minute de mers pe jos. Pe langa asta, accesul cu masina si parcarea pe doua niveluri iti vor asigura flexibilitatea necesara.

Parcuri

Stim ca aerul din Bucuresti e incarcat, de aceea e important ca oricine sa aiba aproape macar un loc cu verdeata multa. Locuind in complexul nostru esti la doar 1.3 km de Parcul Tineretului.

Scoli

Fie ca e vorba de scoala, gimnaziu, liceu sau universitate. Pe o raza de 1 km se afla institutii scolare si centre educationale renumite. Cele mai apropiate sunt Scoala Gimnaziala nr. 81 si Universitatile Nicolae Titulescu, T. Maiorescu si D. Cantemir.


Magazine si Piete

La doar 950 m de piata de zi Timpuri Noi si 1.6 km de Bucuresti Mall, locuind in New Times Residence vei avea la dispozitie tot ceea ce ai nevoie incepand de la legume si fructe din piata si pana la brandurile celebre si boutique-urile lor.

Restaurante

Hrana e importanta, mai ales atunci cand nu ai timp sa gatesti in noua ta bucatarie. Din cele doua cladiri New Times Residence ai acces facil la cele mai bune restaurante din centrul capitalei.

Spitale si Centre Medicale

Cel mai apropiat spital se afla la o distanta de 1.5 km, ceea ce inseamna ca tu esti aproape de ingrijirea de care ai putea sa ai nevoie. In plus in zona functioneaza zeci de cabinete si centre medicale private.

Contact

Contacteaza-ne