Cumpara direct de la dezvoltator.

Proiect

Viziune


%

Siguranta

%

Confort

%

Accesibilitate

New Times Residence

Aflat in centrul Capitalei, in polul de dezvoltare Timpuri Noi, complexul New Times Residence este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Fiecare imobil este structurat pe 2S+P+11+Eth, insumand 16 versiuni de apartamente complet decomandate, variind de la studiouri la apartamente cu 4 camere. Complexul dispune de o parcare pe doua nivele si de o curte interioara si beneficiază de facilitati și de conexiuni optime pentru o viata linistita si satisfacătoare chiar in inima Bucurestiului, avand acces direct si facil la parcuri, spitale, centre comerciale si prestigioase institutii educationale.


Afla mai multe

Stil

Clasic / Industrial / Modern

Stilul ti-l alegi tu. Noi facem prezentarea.
Iti facem legatura cu designerii nostri specialisti pentru ca tu sa iti aranjezi noua casa exact cum ai visat.

 

Afla mai multe

Vezi exemple de design interior:

In zona

Aproape de tot ce e important


Acces simplu

New Times Residence e la doar 300 m de statia de metrou Timpuri Noi, asa ca legatura cu orice destinatie e la doar 5 minute de mers pe jos. Pe langa asta, accesul cu masina si parcarea pe doua niveluri iti vor asigura flexibilitatea necesara.

Parcuri

Stim ca aerul din Bucuresti e incarcat, de aceea e important ca oricine sa aiba aproape macar un loc cu verdeata multa. Locuind in complexul nostru esti la doar 1.3 km de Parcul Tineretului.

Scoli

Fie ca e vorba de scoala, gimnaziu, liceu sau universitate. Pe o raza de 1 km se afla institutii scolare si centre educationale renumite. Cele mai apropiate sunt Scoala Gimnaziala nr. 81 si Universitatile Nicolae Titulescu, T. Maiorescu si D. Cantemir.

Magazine si Piete

La doar 950 m de piata de zi Timpuri Noi si 1.6 km de Bucuresti Mall, locuind in New Times Residence vei avea la dispozitie tot ceea ce ai nevoie incepand de la legume si fructe din piata si pana la brandurile celebre si boutique-urile lor.

Restaurante

Hrana e importanta, mai ales atunci cand nu ai timp sa gatesti in noua ta bucatarie. Din cele doua cladiri New Times Residence ai acces facil la cele mai bune restaurante din centrul capitalei.

Spitale si Centre Medicale

Cel mai apropiat spital se afla la o distanta de 1.5 km, ceea ce inseamna ca tu esti aproape de ingrijirea de care ai putea sa ai nevoie. In plus in zona functioneaza zeci de cabinete si centre medicale private.

Creat pentru tine

Accesibil


Suprafete
Generoase

Dezvoltam pentru tine spatii practice si confortabile intre 56 si 168 de metri patrati.

Fii creativ

Te ajutam sa iti decorezi apartamentul exact asa cum ai visat, cu ajutorul partenerilor nostri de incredere.

Tehnologie

Construit sustenabil


Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton...

Afla mai multe

Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC de culoare gri, avand geam tip termopan 6 camere, clar, cu protectie...

Afla mai multe

In interiorul apartamentelor, compartimentarile sunt realizate din zidarie tip BCA. Tavanele se finiseaza cu tencuiala uscata (gips – carton) si...

Afla mai multe

Esti pregatit sa te bucuri de noua ta casa? Contacteaza-ne!

Contact

Contacteaza-ne